fredag 9 april 2010

Melanies dop

Nu har jag gjort klart layouterna till Melanie's dop. De flesta är jag faktiskt nöjd med, konstigt nog.Lo'n ovan har jag liftat från en amerikansk tjej. Tyckte den var så vacker. Tyvärr har man ju inte samma saker som på originalet, annars hade den nog blivit bättre, men jag tycker den är fin ändå. Och fotot tycker jag om med Melissa som står och pratar med sin lillasyster.


Här får ni ju se hur jag ser ut också. Ett hemskt kort på både mig och Melanie, egentligen, men man kan ju inte alltid se vacker ut, hm!!

Till slut kommer här ett kort till söndagens födelsedagsbarn. Det är gubbens son som fyller 35 år. Vad jag tycker det är svårt att göra kort till killar. Har alltid samma problem med det. Blev inte alls nöjd med det här, men det får duga. Gjorde det med en ficka inne så man kan lägga pengar där. Det var nämligen allt han önskade sig, haha.


4 kommentarer:

Petra sa...

Men vilka underbara layouter du har gjort.
Alla är jättefina. Härliga färger och fint upplägg. Fasiken så duktig du är!!!!
Kan inte välja vilken som är finast alla är fina på sitt sätt men "en glad skit" är himla härlig med den glada tjejen och allt rosa och bling.
Kramar
Petra

Ulrica sa...

Vad mycket fint du gör. Gillar speciellt fina "runda" layouter och ditt vackra dopkort

Annette sa...

Hej till dig som har denna blogg. Fina layouter har du gjort - och extra roligt att se mina papper i Lenas tävling även här.
Missa inte att skicka in - du är jätteduktig.

Om du vill, kan du lägga till erbjudandet under bilden, som jag bjuder Lenas och nu dina "followers" på, 10% på designpapperna när de handlar i Freja Skapargårds webbshop www.frejas.nu tom. 30 maj.

Allt man ska göra är att ange rabattkod 2912 när man passerar kassan, så dras rabatten av.
Erbjudandet gäller tom. 30 maj 2010.

Mycket nöje och lycka till!
Annette Philip på Freja Skapargård

Lillan sa...

Hej.
Vilka fina layoter du har gjort och vad flitig du är :-)
Anne