fredag 23 september 2011

Scrapträff

Ja, i helgen var jag på scrapträff för första gången på flera år. Det har alltid infallit på mina jobbarhelger innan. Vi var ett glatt gäng som hade mycket roligt och faktiskt fick jag lite gjort också.

På lördan gjorde jag den här lo'n.


Det är mitt yngsta barnbarn som är hos oss i Bergkvara och eftersom solen behagade skina så gick vi och badade. Hon bara satte sig i sanden, sen satt hon där, haha. Men hon tyckte det var skönt, det syntes på hela henne.


Sen blev det det här enkla kortet. Det var innan jag kommit igång riktigt som jag gjorde det här. Blev inte så vackert, men bra att ha nån gång - kanske!!


Jag fick till det här kortet också. Man skulle göra ett kort i rosa och det hade jag ju missat, haha. Så jag gjorde det här och den texten som är på är verkligen fin. Och mycket populär just nu vad det verkar. Jag tycker mycket om papperet också men tror nån att jag kommer ihåg var det kommer ifrån? Nej, kunde just tänka mig det.

Det var en del "kurser" också att gå på så på söndan fick jag inte till så mycket annat. Men det var kul att lära sig göra blommor, konkort (eller vad dom kan kallas?!) och lite annat matnyttigt, så det gjorde inte så mycket. Hann i alla fall göra den här:


Denna lo'n är på mina morföräldrar som jag ju, tyvärr, aldrig fick lära känna riktigt. Jag var alldeles för liten när dom gick bort. Men jag tycker dom ser så älskliga ut på bilden så då fick det bli så att den kallas så också.

Nu måste jag sätta igång med julkorten så man får dom klara. Fick låna en del stämplar (jag som inte har några innan!!) med julmotiv så nästa vecka ska det sättas igång med tillverkning.

Hoppas ni får en fin helg.

Kram Elzie

4 kommentarer:

Li@n sa...

Tack för en trevlig helg o sällskap på träffen. Den gick alldeles för fort som vanligt =(
Men du fick ju en väldans massa gjort! Undrar när jag ska få ändan ur vagnen o få in det scraptempot??

Ja ja inte ikväll iallafall.
ha det bra
kram Lian

Li@n sa...

Men det är ju för märkligt, snart ska man väl vara dataexpert för att ens kliva ur sängen på morgonen?! LHS-det ska jag säga att det är minsann ingen efarenhet att underskatta! I Livets Hårda Skola lär man sig ett o annat som inte kan mätas med en dator ska jag säga!!
Ha det fint kram kram Lian

Kim Piggott sa...

Oh wow!
Such wonderful creations Elzie!
hugs
kim x

Magis sa...

Очень красивая, хорошая работа!