fredag 13 november 2009

Lite julkort som jag gjort. En del är lite mer arbetade än de andra. Något jag måste ta tag i är att måla stämplar igen. Har blivit väldigt ringrostig där märker jag.


Jag liftade ett av Sussane Sj,s kort när jag gjorde det ovan. Behövde komma igång lite kände jag. Tack Susanne för att jag fick "låna" din idé.

6 kommentarer:

Li@n sa...

Ööhhh...nu måste jag fått något i ögat och kan läsa ordentligt..."ringrostig"???
Kan du förklara det lite närmare för det fattar jag inte ;O)

Ha det nåt med att vattnet i samhället är kasst igen...om man dricker det är det då man blir så där kreativ??
Ha det fint
kram kram
L

Karin sa...

Så fina julkort!! Här händer det visst en hel del....Ha det så bra! Kram Karin

Li@n sa...

Jodå här tuffar (rusar) helgen på i vanlig ordning. Men på torsdag har jag lyckats få till det att kompa ut då sönerna har studiedag. Tänk om man kunde få åtminstone ett julkort gjort då *önsketänk* Lär knycka idéer här ser jag. Den stämpeln med lilla gosskören har jag aldrig sett förut...helt bedårande... *suck*

Ha det fint
kram kram
Lian

Li@n sa...

En fin helg önskar jag dig!
Faktiskt nere på nollan här nu och vardagslunken är i det närmaste återställd. Sonen orkar till o med bråka med sin bror och då är det absolut hopp om fullt tillfrisknande. Fast den lurken lurade i sin musiklärare att han nog inte kunde sjunga solo i luciatåget: "Du vet magstödet har nog tagit stryk av operationen". Ska jag bli arg eller ska jag uppmuntra hans uppfinningsrikedom för att slingra sig ur musiklärarens grepp???

Ha en fin tredje advent o lucia
kram kram
Lian

Börjelundskan sa...

Hallå, hallå!

Vilka fina kort du gör, .....ringrostig, vad meeeeenar du???? Du är ju jätteduktig ju. Tack för titten hos mig, det värmer att få lite besök på bloggen. Jag vill önska dig ett riktigt Gott nytt År. Kram Cin

Åsa/asamia sa...

☆¸¸.•*¨*•☆Gott nytt år ☆¸¸.•*¨*•☆