söndag 13 mars 2011

Födelsedagar

Nu har jag gjort födelsedagskort igen. Det första är till en blomälskande kompis till mig som fyller 62 år, som ni ser!! Tycker så mycket om den här stämpeln och tyckte den passade utmärkt att använda omålad.

Så här ser insidan ut. Den här vattenkannan har jag haft liggande i flera år och nu tyckte jag att det var på sin plats att använda den.

Sen har vi kortet till min svärdotter som fyller år i morron. Jag gillar att göra kort utan mönsterpapper på ibland och nu använde jag stämpeln med alla blomnamn på. Hon är också intresserad av trädgård nämligen. Sen tog jag den fina hörnstämpeln och stämplade i alla fyra hörnen. Tyckte det blev rätt bra.

Så här ser insidan ut. Hade inte tänkt mig något mönsterpapper där heller, men tyckte kortet blev lite sladdrigt så jag satte dit det här julpappret!! Inte för att jag tycker det ser så juligt ut, tycker det är riktigt fint. Baksidan är inget att titta på. Den är bara helt blank med min namn-stämpel på.Hoppas ni haft en skön helg. Här är det gott. Vi har hela +8,6 grader här nu och man riktigt ser hur snön försvinner. Och det är så skönt!!
Ha en bra vecka.!
Kram Elzie


2 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Elzie:)
Tack snälla för ditt besök och din kommentar hos mig så snällt av dig:)
Jättefina kort du har gjort är säker på att dom kommer uppskattas mycket:)
Den tutorial som jag andvänt som utgångspunkt för mina flätade korgar är:
http://justmagnolia.blogspot.com/2010/02/special-monthly-challenge-tutorial-by.html
Lycka till:)
Önskar dig en riktig trevlig fredag och helg, kramar från Lilla Pyssel Inger:)

Margareta sa...

Jättefina kort båda två - och roligt att de är så olika! Har kikat runt i bloggen, som jag besöker för första gången - roligt att ha hittat till dig! Tack för inspirationen!